Ventiler

Ventiler

 

 Image of 217573

Image of 217590

 

AMCA proporsjonal ventiler:

Analog proporsjonalventil som leverer korrekt oljemengde i forhold til spakutslag, helt uavhengig av belastning. Leveres med manuell betjening, elektrohydraulisk eller servo styrt.

Patentert kompensator gir markedets laveste trykkfall og minst uønsket variasjon i oljemengde.

For høyt trykkfall gjennom ventiler er ellers en av de vanligste årsaker til uønsket varmeutvikling og redusert virkningsgrad i et system.

Amca ventilen har enkle justeringsmuligheter for både individuell mengde og trykk, noe som gjør ventilen fleksibel og lett å tilpasse spesielle behov og systemer.

 

 

Tekniske spesifikasjoner:
F12 + 18: Lastuavhengig for 250 l.p.m. Trykk til 350 bar.
M12-32: Enkeltventiler for 800 l.m.p. Trykk til 350 bar.
 

Image of 217588

Image of 217589

 

Hydrocontrol retningsventiler:

Hydrocontrol leverer et stort spekter av konvensjonelle ventiler. Moderne maskineringssentre og høy kvalitet på materialer gir en ventil med høyt trykk, myk kjøring og minimal lekkasje. Kan leveres med manuell betjening, luft, servo eller elektrohydraulisk styrt.

Patentert seriesleide og inegrert mengdedeler gir gode muligheter for å kjøre flere funksjoner samtidig. Hydrocontrol har også en serie servoventiler med et antall forskjellige fjærkarakteristikker.

 

Hydrocontrol har også et stort utvalg av pilotventiler.

Benyttes for presis styring av ventiler, eller som direkte bremsetrykksventiler.  En rekke ulike trykk og fjær karakteristikker.  Robust utførelse i støpejern og med god beskyttelse av sleidene.

 

 

 

 

 

Tekniske spesifikasjoner:
HC-D2 til HC D50: 25 ­ 1200 l.p.m. Trykk til 450 bar.
 

Image of 217598

 

 

 

Image of 217601Sterling minikatalog.pdf

 

Sterling patronvetiler:

Sterling er en komplett leverandør av patronventiler for kontroll, sikring og styring. Spekteret omfatter både mekanisk/hydrauliske og elektrisk opererte ventiler. Høy kvalitet og moderne design gir stabil funksjon og lav hysterese.

Sterling kan også levere kundetilpassede integrerte kretser i spesialdesignede blokker og manifolder. Dette gir en meget kompakt montering med minimale lekkasjepunkter. Blokkene leveres i eloksert marinealuminium eller gulkromatisert stål.

 

 

Tekniske spesifikasjoner:
Sikkerhets-og lastkontroll : 0-400 Lpm. Trykk til 420 bar.
2/2, 2/3, og 3/4-veis el.opererte ventiler.